ARMANI EXCHANGE KLOCKOR


Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV ARMANI EXCHANGE KLOCKOR.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


 

Armani Exchange är ett är ett undermärke från Armani som riktar sig till den yngre generationen och deras klockor är inspirerade av den urbana livsstilen i storstäderna. Klockornas design plockas också från street-chic kultur och dansmusik. A | X Armani Exchange lanserades 1991 i USA. Som auktoriserad svensk återförsäljare av klockor från Armani Exchange, så kan du tryggt handla din klocka hos oss.

För dig som söker en Armani-klocka så finns det ett flertal olika modeller att välja mellan. När du scrollar bland deras olika varianter kommer du upptäcka deras tydliga stilrena design med industriellt inslag. Kombinationen av hög kvalitet tillsammans med ungdomlighet gör dessa klockor oerhört populära och moderiktiga. Dessa prisvärda kvalitativa klockar kan du matcha till olika tillfällen och stilar. Det finns både modeller som passar den snygga kostymen men även klockor för den mer vardagliga klädstilen. Armani Exchange släpper klockor för både män och kvinnor. Förutom att den ofta ses som en perfekt gåva till sig själv så är det även en perfekt present till någon du tycker väldigt mycket om.

Kanske förknippar du varumärket Armani med mode och parfym? Armani Exchange är en del av Giorgio Armani och är kända för högt kvalitativa och eleganta klockor. Skaparen av varumärket, Giorgio Armani, är född år 1934 i en liten by i Italien. Hans resa började som designer åt andra varumärken varpå han år 1973 skapade sitt eget varumärke som nu är ett av världens främsta.

 

 

Produkter
Övrigt