BY BILLGREN KLOCKOR


Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV BY BILLGREN KLOCKOR OCH SMYCKEN.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


BY BILLGREN ARMBAND >

Klockorna från det svenska varumärket By Billgren har ett stilrent och klassiskt utseende, som samtidigt andas modernitet och stilmedvetenhet. De designar smycken och klockor för män i alla åldrar och de slutar aldrig överraska. Välj bland armband i läder eller metall och skapa den look som just du är ute efter.

Johan Billgren som är grundare av by Billgren, drivs av en önskan att skapa. Det började redan som ung med musik och mode. Han är idag en av Sveriges främsta smyckesdesigners. Kvalitén i dessa klockor är slående och något du lägger märke till. Klockorna kan gärna bäras ihop med matchande smycken för en fulländad stil. Varje klocka omsluts av en tidlös design, för att du ska kunna bära ditt nya ur under årens gång. Prisklassen hos dessa klockor passar många plånböcker och möjliggör även att kunna ha ett flertal olika varianter att fylla garderoben med.

Produkter
Övrigt