DIESEL KLOCKOR

Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV DIESEL KLOCKOR.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


 

Med ett unikt utseende som ska utstråla beslutsamhet och självsäkerhet har klockorna från märket Diesel utvecklats till att klara av att mäta sig med de väletablerade lyxklockorna. Deras modiga design som kan upplevas mer hi-tech än de klassiska klockorna vi är vana att se passar väldigt många anhängare. Valmöjligheterna är många man kan välja mellan allt från det mer klassiska med rostfritt stål och läder till det mer utsvävande modellerna som har mycket detaljer och färger.

Varumärket Diesel utstrålar styrka och frihet. Utöver klockor så är de även ledande inom denimmode - visst är det fantastiskt med tanke på hur fint det är att styla en klocka tillsammans med en outfit i denim. Med tanke på Diesels position så har de mycket att säga till om när det kommer till nya idéer, kreativa designer och trendsättning. 

Utbudet är stort och det finns en klocka för herrar med olika stilar, oavsett om du gillar att bära kostym eller mer avslappnade outfits.

 

Produkter
Övrigt