DKNY

 


Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV DKNY KLOCKOR.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


 

DKNYs klockor finns verkligen för alla olika tillfällen, allt från vardagsstilen till den mer uppklädda, deras klocksortiment tillgodoser en mix av stilar som passar alla. 

DKNY är förkortning på Donna Karan New York och de vill framhäva den energi och stämning som finns i staden. Märket grundades tillsammans av Donna och hennes make år 1984 och tanken var att märket skulle uppfattas som ett internationellt klockmärke som passar vardagslivets alla situationer.

DKNY som varumärke är en starkt lysande stjärna och dessa klockor har varit populära sedan 90-talet. Klockorna är några av de mest sålda i Europa och andra delar av världen. Många som har varit i New York kan nog känna igen den energi och attityd som finns där i alla av DKNYs klockor.

Donna Karan är en modern, framåtblickande, och driven kvinna - som designar för kvinnor. Hennes resa började med en enkel klädkollektion som revolutionerade kvinnors klädsel.

 

Produkter
Övrigt