GANT KLOCKOR


Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV GANT KLOCKOR.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


DIAMOND G

 

Gant kombinerar innovation med förstklassigt hantverk, en Gant-klocka är mer än bara en accessoar. Grundaren Bernhard Gant kom till USA 1914 och öppnade en egen butik med skjortor och herrkläder som trots den uppklädda elegansen också var lediga och bekväma.

Kännetecknande för varumärket är klassiskt elegant men med en avslappnande design, vilket även överensstämmer med deras klockor. En klocka från GANT är ett tidlöst elegant komplementet till en stilfull garderob.

Med en klocka från detta varumärke kan du lyfta vilken outfit som helst. De stilrena och vackra klockorna pryder din handled och kan ge dig både självsäkerhet och stil. Klockorna är kvalitativa och tidlösa och kommer därför kunna vara med dig i en oändlighet framöver. När du håller i en GANT klocka finns en känsla av perfektion och elegans, material så som rostfritt stål och läder är det som pryder dessa klockor. Klockorna från GANT är omtyckta och vi förstår varför. Det finns modeller för varje tillfälle oavsett om du använder det till vardags, fest eller mer sportiga tillfällen. Det finns ett stort utbud för både kvinnor och män och tillverkas i olika färger.

Produkter
Övrigt