KRONABY


Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV KRONABY KLOCKOR.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


Det svenska klockmärket Kronaby lanserade sin första klocka 2017. Det är ett unikt klockmärke som inte är som andra klockor, den är nämligen synkroniserad med en tillhörande app. Den värdefulla tekniken som döljer sig inuti urtavlan ger dig information via subtila vibrationer eller visningar i urets tavla. Med hjälp av appen bestämmer du hur klockan ska bete sig och du formar den själv. Klockorna har till skillnad från andra smartklockor en klassisk design som passar för alla tillfällen. En klocka med den perfekta kombinationen av snygg design och smart funktion helt enkelt!

Filosofin bakom varumärket är att skapa klassiska klockor men med smart teknik. Det betyder att klockorna är otroligt fina och designmässigt kan du bära dessa till alla olika stilar och outfits. Gillar du teknik och smarta funktioner kan detta vara den perfekta klockan för dig. Kronaby vill att du ska få uppleva mer i livet och en del i detta är att underlätta vardagen och få dig att känna dig trygg. En klocka från Kronaby gör dig effektiv på arbetet, trygg på vägen hem och förenklar din vardag.

 

Produkter
Övrigt