SMYCKEN


GRATIS FRAKT ELLER HÄMTA I BUTIK

GRATIS FÖRSÄKRING PRODUKTER ÖVER 900KR

GRATIS PRESENTINSLAGNING

LEVERANS INOM 1 - 2 VARDAGAR

ÖPPET KÖP 14 DAGAR


VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.

GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV FÖLJANDE VARUMÄRKEN:

 

Smycket
Människan har använt sig av smycken sedan urminnes tider men utvecklingen av smyckets utseende idag är som skillnaden mellan dag och natt. Förr fyllde smycket i sig ofta en funktion, broscher och spännen som pryddes av fina stenar kunde göra så kläderna höll ihop, idag är det kanske bara en fin detalj. Smycket utvecklades över tid från att bestå av material från djur och natur till olika metaller och ädelstenar. Där är vi kvar än idag, även om utseendet, design och tillgängligheten är något helt annat. Ett smycke fyller sällan någon praktisk funktion idag, det ses mer som en vacker detalj som både kan tona ner och lyfta upp det du klär dig i. Det finns allt från enkla, tidlösa och klassiska till trendiga, exklusiva och färgglada smycken beroende på vilken stil eller uttryck du vill utstråla.

Guld eller silver?
Det finns någon slags guide om vilken variant som passar bäst. Det påstås bero på din hudton, om den är varm eller kall. Men vi vill påstå att det är en smaksak! Kanske till och med beroende på dagsform och humör.

Köp smycken online hos Glensia
Glensia är en auktoriserad återförsäljare av flera kända smyckesvarumärken. När du väljer att handla dina smycken hos oss får du alltid fri frakt, gratis försäkring på dina smycken med ett värde över 900kr och leverans inom 1-2 vardagar. I Kassan kan du dessutom välja presentinslagning utan extra kostnad. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar online, tveka därför inte på att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.

Produkter
Övrigt