EDBLAD SMYCKEN


Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV EDBLAD SMYCKEN.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


 

Eleganta och kvinnliga smycken i ett rakt skandinavisk formspråk. Edblad är ett svenskt varumärke som tillverkar prisvärda smycken i rostfritt stål. Alla smycken från Edblad är tillverkade i slitstarka material och är gjorda för att kunna användas varje dag utan att tappa sin finish. Oavsett om du föredrar guld, silver eller roséguld så finns här något för dig. Företaget lägger stor vikt vid etisk och hållbar tillverkning. Edblads smycken passar inte bara festliga tillställningar och evenemang. Ringarna bärs med fördel till vardags men som du enkelt kan lyfta tillsammans med flera pampiga smycken när du vill festa till det. Varje person ska kunna anpassa sin stil utefter personlighet och känsla.

Cathrine och Hans Edblad heter formgivarna till Edblad, de grundade varumärket år 2006. De har hämtat inspiration från Stockholms skärgård vilket tydligt syns genom att de tar hänsyn till miljön i framställningen av produkterna men även på designen av många smycken. Vi på Glensia.se är stolta över att kunna erbjuda ett stort sortiment av dessa svenska kvalitetssmycken.

 

Produkter
Övrigt