FOSSIL SMYCKEN


Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV FOSSIL SMYCKEN OCH KLOCKOR.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


 


FOSSIL KLOCKOR >

FOSSIL SMARTKLOCKOR >

Fossil grundades år 1984 och var från början ett grossistföretag som i huvudsak importerade prisvärda modeklockor. Några år senare började företaget att tillverka klockor under eget varumärke och Fossil blev snabbt ett populärt varumärke som idag säljer prisvärda och modemedvetna klockor och smycken över hela världen. Fossil hämtar mycket av sin inspiration från vintagesmycken och kombinerar gärna äldre stilar med moderna råa material. Oavsett om du förbereder dig för en intervju, går ut med vännerna eller träffar föräldrarna så hjälper Fossils smycken och klockor dig att sätta pricken över i på din outfit. Fossils breda utbud av smycken och klockor gör att det finns mycket att välja på både rent stilmässig men även kostnadsmässigt. 
Fossil har lyckats bevara det förflutna som de kombinerar med den moderna stilen vilket skapar en perfekt kombination av vintage och nytänkande. Det gör även att smycken från Fossil älskas av alla åldrar. Många av Fossils armband går att justera i storlek vilket är en stor fördel, av den anledningen är det dessutom en uppskattad present.

 

Produkter
Övrigt