LILY AND ROSE

Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV LILY AND ROSE SMYCKEN.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


 

Här finns något för alla som älskar glitter och glamour. Varumärket Lily and Rose är sprungen ur grundaren Therese Zetterbergs kärlek till vintage och couture klänningar. Dessa smycken passar perfekt för att liva upp en enkel klädsel till vardags eller fest. Namnet Lily and Rose är en hyllning till den populära TV-serien sex and the city där en av huvudrollsinnehavarna döper sina barn till just Lily och Rose. TV-serien har varit en stor inspirationskälla till Therese skapande och hon menar att det är den bästa TV-serie som någonsin gjorts. I produktsortimentet kan du tydligt se en kombination av lekfullhet, glamour och finess. Thereses passion och drivkraft avspeglar sig i smyckena och dess utformning. Många kvinnor känner sig både uppskattade, passionerade och kreativa när de bär dessa ståtliga smycken. Här på Glensia.se finner du ett stort sortiment av Lily and Rose, både armband, halsband, örhängen och ringar. En perfekt present för den du håller kär.
Ett par ståtliga färgglada örhängen tillsammans med ett nätt armband och en stilfull outfit så är du klädd för succé. Sätt upp håret och framhäv både ansiktsform och utsmyckning.

 

Produkter
Övrigt