MICHAEL KORS JEWELRY


Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


Michael Kors Jewelry i sterling silver med förstklassig plätering, halvädelstenar och glittrande cubic zirconia stenar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV MICHAEL KORS SMYCKEN OCH KLOCKOR.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


 

 

Michael Kors grundades år 1981 av den prisbelönte designern med samma namn och har kommit att bli ett av 2000-talets trendigaste varumärken. Bakom denna framgångssaga står en unik designer med en medfödd känsla för glamour och ett oföränderligt öga för design. Idag är Michael Kors ett globalt känt varumärke som tillverkar kläder, smycken, klockor och accessoarer för både män och kvinnor. År efter år har varumärket fortsatt att starta nya trender och visat modebranschen att de är här för att stanna. Michael Kors smycken är otroligt kvalitativa och tidlösa i sin design. I sortimentet finns halsband, armband och örhängen i silver, förgyllt guld och förgyllt roséguld samt klockor i stål. Det finns något för alla, oavsett om du är önskar en sportig klocka eller ett trendigt halsband till din klänning. En exklusiv detalj som drar blickar till sig är Michael Kors klockor. Det finns allt från diskreta, stilrena urverk till lite mer vågade och utsvävande modeller. Den röda tråden genom klockorna uppfattas som jet-set, tidlös elegans och lyxig känsla.
En perfekt blandning av design och funktion. Designern Michael Kors är uppvuxen i en förort utanför New York. Redan vid 5 års ålder kom han med tips till sin mamma gällande mode och stil. 

 

Produkter
Övrigt