SKAGEN SMYCKEN


Gratis frakt eller hämta i butik. Gratis försäkring på produkter över 900kr. Gratis presentinslagning. Leverans inom 1 - 2 vardagar.


GLENSIA ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV SKAGEN SMYCKEN OCH KLOCKOR.

VARJE PRODUKT LEVERERAS I ORIGINALFÖRPACKNING DIREKT FRÅN GLENSIA.


 


SKAGEN KLOCKOR >

När dansk design möter klassisk elegans och prisvärdhet. Skagen är en dansk tillverkare av smycken och klockor som i decennier har skapat högkvalitativa smycken med inspiration av den vackra naturen i den idylliska byn Skagen. Företagets vision är att föra danskinspirerade ideal till världen genom design genomsyrad av syfte, ärlighet och enkelhet. Den enkla och rena designen med inslag av starka färger kan liva upp vilken outfit som helst. Smyckena från Skagen är inte bara trevliga att titta på, de sitter bekvämt på handleden. De tillverkas av material i hög kvalitét som tål att hänga med på vardagens alla upptåg. I den natursköna byn Skagen är omgivningen trollbindande vacker och det är nästan som om tiden står stilla. När du besöker byn kommer du relativt snabbt märka att det är Danmarks största fiskehamn och att havet breder ut sig som en ljuvlig utsikt.

Skagens halsband, armband och örhängen inspireras av havets vågor som visar sig genom strömlinjeformer och lugnande toner. Smyckena passar både vardag och fest och är otroligt vackra att kombinera tillsammans.

Produkter
Övrigt